Blond

Japp, det va det frisören kallade mig när hon var klar med slingorna. But, I LIKE IT!!

Ikväll kommer en bil västeråsare hit och dom ska se den bästa sidan av köping, the one and only night when köping is alive... Köpingsyran. Kommer att bli najs, och min outfit är totally outstanding lovely.

Imorgon är jag konfrensier för köpings ungdomsfestival med Emma, kom och kolla. Mellan kl: 17.30-01.00

Puzzzzz

Sent på kvällen väcks många tankar

Imorgon ska jag färga håret på min favoritsalong hos min favoritfrisör. Hoppet fins om att denna rastlöshet som jag har för stunden kanske minskar imorgon.
Imorgon har jag även bara en lektion, kul och ovärt. Men allt är sig likt eftersom att jag bara har haft en lektion varje dag i 2 dagar nu. Kul och ovärt likaså. På torsdag och fredag, också bara en lektion. Ni fattar poängen, jag har 5 lektioner denna vecka.

Ingen säger något så bra som Lars Winnerbäck. Det finns ingen som kan förstå mig så bra som hans musik i mina öron. Det finns faktiskt många artisters musik som förstår mig. Men ingen slår Lars på en desperat kvällskvist som denna.

Bjuder på en bild på mig i en av alla helgens bravader. Nu är det sex and the city snart, tacka gudarna för det!

Peace

Bilder från gårdagen

Hej!
Jag slipar på ett kanoninlägg som kanske kommer upp nån gång i veckan. Jag tänkte, eftersom att jag äter så jävla mycket glass tänkte jag dela med mig utav de godaste glassarna i världen enligt mig och lite egna recept! Håll utkik, man vill inte missa ett sånt erbjudande. Tro mig, min pappa kallar det "glassanalyser" när jag ska välja glass.

Gårdagen då! Vi fixade på scenen som sagt, och det vart så sjukt bra! Här kommer bilder.
Glöm inte: Hud mot hud, premiär 6 juni. Föreställningar även 7 juni, 14 juni och förmodligen 10 juni. Sen kommer det mer föreställningar i Augusti och eventuellt skolföreställningar också! Rek. från 14 år.

 
 

Översta raden, bilden till höger är Emmas och Robins konstverk som förövrigt regissören som jag träffade senare på gårdagens kvällskvist mycket nöjd med!! Undre raden, till vänster är mitt kära träd, mitt kärleksbarn.

Peace

Idag händer det grejer

Hej alla!
Jag är lycklig för mitt antal bloggläsare har ökat, så tack alla som läser! hehe
Idag tänkte jag ladda upp en bild på min favoritoutfit och berätta lite om min dag.

Om en och en halv timme ska jag till hagateatern för fjärde gången denna vecka. Men idag är det inte repetitioner som står på schemat, utan jag, Emma, Robin och Jens ska spraya på våran scen vilket jag tror kommer bli väldigt lyckat. Även om jag tror att jag inte medverkar så mycket i själva sprayandet! Scenrummet kommer att utspela sig på ett slags bakgård som inte är särskilt bevakat. Det kommer att vara en tunnel längst bak också för att få mera "asfaltskänsla". Det kommer även att finnas en trapp typ 2 meter upp för att jobba mer med status. Kul, med andra ord! Det tar nog några timmar -minst. Jag har även blivit lokalkändis över en natt... hahah, nej. Verkligen inte. Men jag finns med på Kak-TV om den nya teatern som förövrigt heter "hud mot hud". Den har premiär den 6 juni och jag rekomenderar alla ifrån ålder 15 att se den!

Ikväll ska jag träffa Julle och kanske en del andra människor.Den fina bodyn är lånad från Amanda, men eftersom att den va så snygg så dröjer det nog ett tag innan hon får tillbaka den! Jeansen har jag gjort hål vilket inte syns eftersom att det knappt funkar att ladda upp några bilder som jag vill lägga upp.

Peace

En tisdag som är som en torsdag

Nationella prov i matte, del 2. hm.. hur gick det? Sådär, lagom bra, inte ig i alla fall. Efter ett 2 timmars prov hade vi dans! Det var roligt eftersom att jag förvånansvärt kom ihåg allt! My god, ni kommer inte att tro det men vi fick kebbab i skolan. Vad är oddsen? På min vego-vecka och allt. Men men, jag klarade att stå emot och tog lyckligt (eller nått) de veganska alternativet. Datorkunskap hade vi sedan vilket också var minst sagt onödigt. Precis som det här inlägget

Nu till det roliga: idag träffade jag Johanna och jag tyckte det va länge sen! Vi åt en B&J´s men eftersom att kusin J var så förkyld kände hon inte så mycket smak, den stackarn.. Smaken var "Mango Berry Swirl" och första tuggan smakade öl! Half Baked är fortfarande favoriten alltså.
 

Anledningen till rubriken är förstås att det känns som torsdag idag eftersom att det är sista skoldagen för veckan imorgon!

Peace


Vegoveckan har börjat

Spännande, spännande! Laddade imorse med en ostmacka, ikväll ska jag ner till Willy's med mamma och köpa lite vegetarianmat. Jag tycker det är roligt att prova nya saker! Elin gav dock upp innan hon ens visste om det, kaviar till frukost... Tankspridd flicka! Får se om jag klarar mig till Fredag, målet är onsdag. Allt annat är bonus.

Slutade tidigt idag, hade bara 4 lektioner förra veckan och det ser inte ut att bli fler denna vecka. Hade 2 lektioner idag, slutade vid hlav 1 och tog bussen hem. Idag ska jag titta på gossip girl, göra en powerpointredovisning om London och spela teater. Glöm inte "Hud mot hod", premiär 6 juni!

Man ska inte sola solarium, kommer bara mer och mer sådana här bilder i tidningar. Den här är bara en av 1000. Flickan är 13, kommer från England och solade i 15 minuter. Jag tycker dock att det såg ännu rödare ut i tidningen och inte med min dåliga mobilkamera.


En solig söndag som denna

Hej! Jag laddar med underbara Håkan - Gråsparven när hon sjunger. Solen skiner och jag mår helt enkelt bra! Julia sov här i natt, vi vaknade runt tolv, sen dess har vi schtekt i solen! Ikväll blir det gossip girl och parlamentet, ska även träffa Eveline vilket var ganska länge sen!

Jag tycker att bloggen blivit ett jättetrevligt fredligt ställe nu, gillar designen!Julia och jag, bilen är rätt gammal från ett skutt.

Stay cool!

Miss Lind goes vegetarian

Tänkte berätta en liten sak! Nästa vecka, måndag-fredag, ska Elin och jag ha en vegovecka! Så jag laddar upp och äter så mycket kött nu som möjligt så att jag nästan spyr så att jag ska klara mig en vecka.

Anledningen till att jag gör detta är för att jag vill börja äta mera nyttigheter, bland annat grönsaker. Jag vill lära mig nya recept och tänker på mijön.

Peace

Eurovision vs. Robinson

Ja, som ni ser på rubriker så har jag faktiskt 2 tvapparater igång på grund av beslutsångest. Jag är lite ledsen på Ryssland för allt med Pridegalan, ett land som säger att dom byggs upp ska inte gripa de som var med i Rysslands årliga pridefestival. Dåligt! Även de faktum att Eurovision Song Contest ska hållas i ett land som inte har yttrandefrihet tycker jag är dåligt. Även om jag tycker att EuSC för övrigt är en skittävling så är jag alltid patriotisk och hejar på Sverige.
-Visste ni att Marlena som tävlar för Sverige i år har gått på mitt gymnasie och min linje? Jag tycker det är underbart att se hopp för framtiden, att mina drömmar fakitskt inte är omöjliga att slå in! Marit Bergman har också gått på min skola, vilket är lite mer i min smak. Dan Victor (som jag ska kolla in på Peace & Love i sommar) och Mattias i EMD också!

Julia kommer snart hit, får se vad som händer med min lördag!
 
Peace

TACK MUSIKER

Jag tackar och niger och bockar för att ni finns/har funnits.Dessa: Beatles, Kiss & Håkan Hellström. 'Tackar även några guldkorn i vardagen som Kent, Mando Diao, Sugarplum Fairy, Pugh Rogerfeldt, Lykke Lie (som förövrigt är min nya största kärlek), Kings of Leon & Bruce Springsteen.

Peace

RSS 2.0