Ängel

My boyfriend och jag va o frukostfikade för ett tag sen i Arboga! Älskar att göra sånt. Tog lite smygkort på han som vanligt.


Alltså, sånt här, tekannor är ju typ det sötaste som finns! Ska jag kirra!

Stalltjejen med grön basker

På senaste tiden har jag på några gånger förenats med mitt unga jag. Jag tar mig tillbaka till den tiden då jag hade grön basker, röda fingervantar och va lite över en meter. Då varje lördag var det ridlektion i stallet, och nu 14 år senare är jag tillbaka i stallet!


Jullan o jag elskar hestaaaar <3<3<3 *FniSSs*


Ollan kör hårt med oss. Jag vet vad "vända rätt igenom" betyder! Hette det så... Think so..


Jullan goes prooo

Plötsligt händer det

Hallå!
Igår gjorde jag 2 upptäckter som jag som tjej bara känner att jag måste dela med mig av! Igår var jag på stan med Hanna i Västerås och småshoppade lite. Fick med mig hem bland annat dessa saker här under, och dom, oh my, so goood!

Kerastase Chroma Thermique
Fick hem några gratisprover av den här produkten. Det är alltså ett värmeskydd som i kontakt med värme startar en inpackning i håret. Mitt hår känns som nyklippt! Underbart! Står högst på önskelistan just nu!

The Body Shop 100% Natural Lipp Roll-On
Jag har på senare tid förstått att jag har en stor cruch på läppglans som luktar och smakar gott. Detta läppbalsam är min nya favo för att 1. det är från the body shop, förkärlek redan där. Dom kämpar för bra grejer osv. 2. Det blir kallt av den lilla metallkulan när man tar på det, och mintsmaken är god. 3. Det är så lätt! Hatar när det blåser ute och håret fastnar på läpparna. Lovar, det kommer inte hända med detta!

Så för er som undrar om jag får betalt för att säga det här, kan jag ju bara säga att så är det inte. Det är bara ett helt ärligt råd som jag ville dela med mig av. Blir ju inte mycket om skönhetsprodukter här i vanliga fall precis!

På tal om önskelista...


Mummaaaaaaaaaa!


RSS 2.0