Full som en kastrull

Skulle man nästan kunna tro att jag varit i 4 dagar, men inte riktigt så glassigt är det faktiskt! (PL är ju inte förän om några månader) Nej, det är faktiskt så kära vänner att jag haft en riktigt jävla förjävla yrsel! Det har bara snurrat och snurrat och snurrat... Speciellt när jag kollar åt vänster, både liggandes, sittandes, stående, upponer. Har dårå inte kunnat resa mig ur sängen sen i söndags typ.. Men idag! Nu på kvällskvisten kunde jag faktiskt gå ut med soporna, tänkte att jag behövde lite fresh air men väl ute kom jag på att jag bara hade långkallsonger och skitig sovtröja. När jag såg billysen längst uppe på gatan skyndade jag faktiskt på mig lite.

Ni behöver inte vara oroliga för mig! Jag ringde 1177 idag och precis som mammsen och jag misstänkte så är det förmodligen kristallsjukan. Har inte orkat gått och kolla upp det för jag har googlat en del, känner mig bättre nu och dessutom låter det, precis som Amanda påpekade, som en ganska exklusiv sjukdom. Imorgon tänkte jag utmana ödet och försöka ta mig till skolan, det är ju föreställning på måndag och vi måste repa... Hade egentligen rep idag men min pappa hindrade mig att åka då jag blev helt snurrig när jag skulle sätta på mig mina jeans (därav bara långkallingar (dom är grön och svartrandiga från hm's pojkavdelning (om ni ville veta))). Simma rakt!

Allt som finns i skallen just nu


Bildbevis

Håller i skrivande stund på att lagar mat och lyssnar på music! Bildbevis, det blir Lindas klassiker, pasta med turisk yoghurt-sås.

Sgt. Pepper's lonley heart club band

Så fint som Julle kallade det; prisa gud, du är tillbaka, så får ni ett blogginlägg till! Lovet börjar glida mot sitt slut och efter jullov, ja då blir det föreställningar som ni alla vet.

Först ut är Sgt. Peppers lonley heart club band och jag tänkte att ni kanske ville veta lite mer om den. Jag trodde att alla gillade Beatles men kanske mycket förståligt så har de yngre generationerna missat detta underverk till band som i princip utvecklat popmusiken så att den låter som den gör idag. Så, en chans för er att få höra det bästa av Beatles plus en grym story på köpet tycker jag att ni borde se denna föreställning! Den handlar om Sgt. Pepper som väljer kärleken till den vilda själen Lucy framför sitt band. När Lucy drar vidare på nya äventyr står han istället ensam kvar utan något band att återvända till. Vad händer? Om ni vill veta tycker jag att ni kommer till Carlforsska Gymnasiet i Västerås den 24 januari då den officiella kvällsföreställningen äger rum! Inträde är ej bestämt än, men det kommer ligga mellan 0-20 kr.

Jag och 2 klasskamrater till mig har skrivit manuset och tillsammans med 7 elever till har vi repat och fixat allting till den här föreställningen sedan augusti 2010. Kom gärna dit! Om ni vill ha mer information är det bara att höra av er till mig :-)

Här är en bild på hela gänget under en repetition och bilden under är en bild på oss manusförfattare från balen!
Hej igen.

Efter mycket tjat så tänkte jag ge er en fet uppdatering! ;) Eller, ja, fet och fet, det återstår att se.

Mycket har hänt under den här julen, ni vet jag är ju på mitt studentår! Det har varit julbal, den 20 december för att vara exakt. Jag tänkte inte lägga upp så mycket bilder här men ni kan ju alltid kolla på facebook. Balen var jättetrevlig och mycket minnesvärd! Vi, jag, Hanna och Emma kom till Harska Palatset i Västerås klockan 19 efter att ha druckigt lite bubblande drycker hos Emma innan. Det var mingel och alkoholfri cider som gällde första timmen, sen blev det middag. Förrätt: inte alls god skagentoast, brödet vad oljigt och röran äcklig. Men! Varmrätten var en fröjd för munnen minnsan! Örtfylld kyckling, nån potatisgegga av potatis, lökar och nån ost. Mycket gott! Ibland så saknar jag potatisröran. Haha.. Efterrätten gick också ner utan större problem, vaniljpanacotta med bärsås. EFter middagen som tog flera timmar blev det dans, en vals och mera mingel. Somnade tillslut i Hannas kungarsäng och vaknade dagen efter med 57 hårspännen i håret och gick till skolan för att ha teaterlektion. Det var balen det. Som bevis får ni en bild på Emma och mig!


Jullovet började med lite arbete, sen väntade julen och mycket godare mat än vanligt! HATAR julbord, så jag fick fläskfilé, nöjd som en nöjd nöjding blev jag. Efter det blev det lite mer jobb, sen var det dags att fylla 18! Det firades på bästa möjliga sätt, och jag kan lova er här och nu att ni kommer att se mig på P&L 2011 igen! Dagen efter blev det krogen i Västerås och som köpingsbo var man chockad över att se ett helt fullt dansgolv på en onsdag! Visst råkade jag hamna på en mingelbild eller två också.

2 dagar senare var det ju nyårsafton, mycket festligheter! Det bästa var helt klart middagen. Mmm... Nu efter detta så har det varit fullt upp med mys, te, teaterrep och lite shopping såklart på rean. Vi fortsätter i samma takt med myset och teaterrepen, snart blir det föreställningar och då kära vänner, då blir det inte en lugn stund. Nu i vår blir det mycket, ja hela året kommer bara vara fullt med massor av mycket. Så MYCKET händer ju, föreställningar av Jösses Flickor i Köping i mitten av februari, föreställningar av Kung Ubu med Carlforsskas teaterelever i mars, och musikalen The Wiz (modernare tappning av Trolkarlen från Oz) i april med hela estetprogrammet på Carlforsska. Sedan, tänkte jag ta studenten, jobba, åka på festivaler, åka utomlands och leva ett nytt liv som ickestuderande! Oh my! Vilket år det kommer bli.

Gott nytt 2010!

Jag önskar mina trogna läsare som finns här fast jag är hemskt dålig på att uppdatera det bästa året någonsin! Ta hand om varandra och unna er en cosmopolitan när det är hårda tider!


RSS 2.0