Oh my, it's good

Mando Diao kör unplugged och det är riktigt bra lovar jag er! Detta kommer jag troligtvis att vara helt insöad i hela vintern. Pusss


Godisråttan

Just nu sitter en trött men lite glad Linda här framför datan och sjunger högt och villigt med till Håkans "Jag vet vilken dy hon varit i". Äter choklad gör jag också. Haha, det är så typiskt! För 3 timmar sen tänkte jag "hm, åhå, det va längesen man åt godis. Vad duktigt! Kanske ska ta en godisfri vecka?". Nee, så slutade det tyvärr inte.Håkan i helgen var bäst. Han blir nog bara bättre och bättre. Mer om detta någon annan gång! Nu blir det kötfärssås och spagetti sen teaterrep! Simma lugnt.

öns snö sirap paris

Snow, my god! Första gången snön faller är det liksom, okej, mysigt. Men efter typ 2 timmar inomhus kommer tankarna om tågtrafiken och kylan... Försöker att ignorera dessa tankar så gott det går med en god soppa, massor med te, mysiga kläder och en mysig katt! :-) Nu skulle man bara haft en mysig pojkvän här också..! Engelskapluggandet får jag ignorera idag, man kan verkligen aldrig hinna med allt man vill/måste i detta fall då.
Katten och jag! Hon är väldigt duktig på att bli fotad faktiskt! Jisses, det är kallt i mitt hus må ni tro. Fast mössan har jag bara för att dölja mitt skitiga hår!

Long time no seen

Det var så länge sen jag bloggade att det har ploppat upp mina funktioner och grejer! I'm back!

Visste ni att jag har börjat klura på önskelistor? Det händer ju så mycket de kommande månaderna, julafton, min 18års dag och studenten! Följande saker har jag klurat ut:
- Håkan Hellströms bok "P.S lycka till ikväll"
- En symaskin (Är det tråkigt? I studentpresent? Kanske lite dyrt då, men annars kan man ju önksa sig pengar till en..)
- Presentkort på IKEA (märks det att jag börjar tänka "flytta-hemifrån-tankar"?)

Såpp, det var det. Eller förresten såg jag en bok igår på Bokia om Beatles, hade ju också vart kul. Nu ska jag ta tag i den här dagen, hade inte räknat med en sådan här lång sovmorgon! Stressa stressa! Yalla yalla! Ciao

RSS 2.0