Lite lyx tack

Åka utomlands med min fina pojkvän, umgås med fina vänner och äta massor med god glass med jordgubbar och grädde. Allt detta och vädret ska vara 25+ och sol. Gärna en fet plånbok när jag ändå är i farten. Ojojoj, vad jag känner att det skulle vara helt rätt nu!!! ;)


.

Ibland känner jag din lukt fast du inte ens är här

Namn

Tja! Idag snackade vi lite namn i skolan... Det är ju så konstigt, för vad man heter är ju typ det enda namnet man kan tänka sig på en person. Skulle ni kunna tänka er Kenza i ett annat namn? Haha Hanna skulle passa som Freja, Anna som cecilia. Vad skulle jag passa som? Malin och Sofie (som jag iofs heter i andra namn) tyckte dom. Vet inte om jag håller med! Svårt att föreställa sig!

Malin? Sofie? Catja? Olivia?


Tvserier

Tjabba! En kväll som denna ägnar jag tid åt ett mycket tråkigt religionsarbete. Tur var att man kunde förhöja kvällen med tacos och desperate housewifes i alla fall! Bästa serien som går på tvn nu. Saknar ju satc lite men den kommer väl snart igen. Annars är det ju väldigt dåligt med bra serier nu! Tänk bara tiden då Grace Anatomy fortfarande var oflippat, Gossip Girl gick varje söndag... Haha fast nu har man ju ett liv istället! Kanske är bättre det. See ya

Goda ting kommer i 4

Äntligen är det snart dags för strandhäng. Det är så roligt att köpa bikinis! Så roligt att jag handlade 4 stycken i torsdags.

Snart snart snart

Kör på ett inlägg till innan jag börjar plugga religion (igen). Tänk att tiden går sjukt fort. Om ca 1 månad tar jag studenten.. Något jag aldrig kunna tänka mig! Har liksom alltid känt att det är så långt borta så det har aldrig gått att föreställa sig. Nu är det äntligen dags. Jag är jättestolt över min prestation och jag kommer sakna många goda vänner som man inte kommer se lika ofta!


Provade mössan och klänningen i veckan! Idag har jag
även inhandlat kavaj och igår skor till studenten!


En kort teaterpaus, jättejättekort

Just nu har jag en kort teaterpaus! Eller ja, egentligen... Paus och paus kanske man inte kan kalla det för jag håller fortfarande på med performance i skolan men efter nästa vecka är allt som har med teater att göra klart (förutom hemliga resan med teaterklassen!!!). Just nu har jag inget på g på fritiden heller. Det känns jättekonstigt men skönt och välbehövligt. Har haft 4 olika uppsättningar på mindre än 4 månader, därav magkatarr osv... Men självklart har jag haft jätteroligt också. Anyway.. blir inte lika mycket bloggande om teater närmaste tiden!

Himlen är oskyldigt blå, som ögon när barnen är små

När jag ser bilder på mig själv kan jag på något sätt inte förstå att det är jag. Det känns som nån annan, i en annan tid... Kanske bara är jag.


RSS 2.0