Hemma från världens fest

Väder, vind, musik, sällskap, allt har vart så jävla bra! Peace and love -09, sveriges största festival med ca 40 000 pers gjorde världens bästa fest! Bilder kommer någon gång när jag fått bilderna av Gammel-Anna.

Håkan Hellström dessutom, var det bästa jag någonsin sett! Jag älskar honom verkligen och tog mig igenom en 2 timmars lång konsert gråtandes konstant hela jävla tiden av lycka och berörd av den vackra musiken. En sån stor inspirationskälla han är! Någon dag Håkan, då står jag också på Peace and love scenen och insprierar andra människor, precis som den bästa av det bästa. Du.

Duschen satt inte lite fint idag, inte att äta på en tallrik heller. Nu ska jag förmodligen lägga mig och sova, har aldrig vart såhär trött.

Peace

Sen tisdag, tidig onsdag

Sådärja, det mesta packat! Åker imorgon kl 10 så måste gå upp vid halv 9 för att njuta av sista varma duschen! Ses på söndag. Och ja, jag ska ha det jättebra på PEACE & LOVE 2009!!!!!!!!!!!! :-D

Peace

Ensam med musik en söndagkväll

Just nu saknar jag så många människor.
Känner mig bara lite ensam. Det är fortfarande ljust ute, om det ändå alltid var såhär. Jag borde egentligen sova eftersom att jag ska till Västerås och röntga min tå och leta efter problemet. Den är typ lila, väldigt svullen och doktorn misstänker cellförendringar. Jag tror själv att jag har haft pricken där hela livet men.. det tror tydligen inte han.  Ja, det var anledningen till att jag borde just nu sova, eftersom att vi åker här hemifrån halv tio imorgon. Istället lyssnar jag på the Sounds nya skiva, och har fastnat speciellt för den vackra låten "the only ones". Usch, jag blir rörd när jag hör den. Jag saknar någon väldigt mycket. Det är en sån älskvärd människa.



Så här vackert kan Köping vara en sommarkväll i city. Jag tycker det är fint i alla fall.

Peace

Om 4 dagar åker jag till Borlänge!

Imorgon ska jag börja packa och leta upp spelscheman för alla artister! Tänk vad otroligt sjukt många som kommer. Lyssna bara publiken -35 000 pers. SJUKT KUL!

Så, för att man inte ska glömma något...


Peace

Linda Linda Linda

Idag har jag namnsdag! Säg grattis eller bjud mig på bio. Haha, skoja.



Uppdateringen blir dålig idag, kan itne sitta vid datan för ska förmodligen ta en blitur några mil idag. Sen träffa de två söta flickor som gör min vardag bättre, J och A.

Release me,  cuz I'm not able to. I don't need a heartbreak.

Peace

Peace (& love)

Lyckan är obeskrivlig! Mitt liv är en ända stor jävla röra just nu, men alla problem är glömda och bekymmer finns inte längre! MINA FÖRÄLDRAR SOM FÖRÖVRIGT ÄR BÄST HAR FIXAT PEACE&LOVE-BILJETT TILL MIG!
TAAAAAAAAAAAAAAAACK tack tack tack tack tack tack tack tack.....



Det bästa var att jag inte hade en aning om det! Det var på det här överaskningsviset då alla som jag kontaktat via blocket inte svarat och allt såg mörkt ut, sen innan vi skulle äta så får jag ett kuvert! DÄR LÅG BILJETTEN.



Det finns ingen bild som beskriver hur glad jag är förtillfället, men det här är det närmaste jag kan komma.

Peace (& love)

Visst är den snygg?

Ni anar inte hur många timmar jag har setat och knåpat på designen, nu är den äntligen klar!

Idag har jag och syster bakat Amerikanska chokladmuffins med valnötter. Det blev väldigt gott. Vem vet vad som händer till kvällen? Det är ju sommarlov, och det kanske är just det som är den stora njutningen med sommarlov. Man planerar aldrig någonting.

Mitt rum är nästan lika stökigt som mitt liv i störta allmänhet för tillfället, så jag ska nog plocka undan lite och känna att jag har ordning någonstans.

Imorgon är det midsommar!

Peace


Bloggen mot ljusare framtid!

Har fixat en grund till ny design, lite småpyssel kvar bara! Kommer nog bli great. Tänkte även ta tag i alla kategorier. Har inte orkat men snart ska ni minsann få se på ordning. Bara ett litet men att solen lyser idag! Har redan solat i några timmar, men tänkte passa på ännu mer när den väl är framme. Så om inte kategorierna fixas idag får det bli på torsdag.

Peace

Håkan Hellström

"Jag har inga starka armar att bära dig på.
Jag är inte mycket, inte mycket att titta på,
men du kommer aldrig behöva ljuga igen och
du kommer aldrig behöva se mig ligga död på vägen.
Så många broar jag bränt, ingen tog mig riktigt över, nej."
-Gårdakvarnar och skit

Hungry Heart

Sådär snabbt gick det. Nu är föreställningarna för juni månad avklarat. Det blir tre stycken till i augusti och obestämt antal skolföreställningar i september och oktober. Vi ska förmodligen också söka till atr-festivalen i Örebro nästa år och en riksfestival till i Göteborg. Håll tummarna! Vi har fått så mycket beröm för föreställningen och det är absolut det bästa jag någonsin gjort. Jag har utvecklats så mycket under denna tid.

Gänget också... Vilket bra gäng det är! Vi kan verkligen samarbeta och det finns inga spänningar vilken är en stor del till det bästa möjliga resultatet. Jag trivs verkligen med dessa personer och längtar tills det blir teaterfester med detta gäng! Vi har bara repat sedan januari och det är väldigt kort tid för amatörteater.

Här får ni njuta av lite bilder från föreställningen!



Henrik precis i början



Gänget





Gunnel och Hans



Madde och Tom



Madde och Henrik

Så, all möda som man lägger ner är verkligen värt det. Det är tack vare publiken som man vill ställa sig upp på scenen igen och (som min teaterlärare Kjell säger) bli sårbar och skör. Bilden som kommer nu är mig själv som lyckligast. Det finns inget bättre.



Peace

Håkan Hellström

O du undrar vem som kysser henne nu,
o du undrar vem, vem om inte du?
O läpparna du kallar dina.
Det gör ont att veta, lika ont att undra. -Försent för Edelwiess

2 DAGEN PÅ SOMMARLOVET

SOMMAAAAAAAAAAAAAAAAARLOOOOOOOOV! Fyfan vad härligt! Hitills har sommarlovet bara bjudit på min egen avslutning, andras avslutningar som jag tittat på, studenten, studentfesten och annan fest. Och regn. Massor med regn. På måndag ska det tydligen bli fint väder, håll tummarna alla för jag vill bättra brännan!

Här kommer 2 ynka bilder från min avslutningsdag.



Emma och jag i klassrummet, jag ser ut som en gris men mitt hår är fint i alla fall.



Här hade vi slutat! Ren lycka! Fr.v jag, Emma, Anna

Peace

Hud mot hud

Hej!

Tänkte uppdatera er snart med bilder från föreställningen. Men här kan ni läsa mer om pjäsen, ett repotage som Magazin24 har gjort!



Bild lånad från Magazin24.se

Peace

Premiären...

... GICK SKITBRA! Imorgon blir det föreställning då med och hoppas den går lika bra om inte bättre!

Med dessa ord ändrar jag ämne och allt jag vill säga är denna textrad från The sounds:
You know it hurts so bad, just like I knew that it would. But I do it again, I do it again if I could.

Sov gott Sverige!

Hud mot hud

Jag har känslan av feber, teaterfeber. Handsvett, lågt blodsocker, huvudvärk, irritation. Please...

Det kommer att gå skitbra i alla fall, för jag ska bara välla i mig vatten och så kommer det att gå skitbra. God mat ska jag äta också innan det är dags. Snart ska jag duscha, raka benen, fixa naglarna och plocka ögonbrynen. Sånt man måste göra innan man går upp på scenen. Det är nästan fullbokat av bokade biljetter redan så det kommer nog bli fullt. GAH, det ska bli kul men ändå så himla nervös!



Idag är det självaste Nationaldagen också och jag önskar hela Sverige en glad och fridfull dag!

Peace


Laddar inför premiär

Japp, idag var det genrep! Gick kanoners kan jag tycka för min egen del, jag är stolt. Hoppas bara att nerverna håller till imorgon the big day premiär. Ikväll, oj vad mycket klockan har blivit sitter jag ensam, eller ja, med familjen. Har spelat gitarr, lyssnat på Amanda Jenssen och the Kinks och läst bloggar.

Snart är det lov, jag längtar så jävla mycket! Och jag .. hm.. nej.

Vill ni veta en annan sak? Nyss, anledningen till att jag skrev detta inlägg, är att helt plötsligt när jag satt här och lyssna på Jenssen så känner jag helt plötsligt Amandas parfym. Alltså, inte Amanda Jenssens, utan Amanda min vän. Helt omöjligt att hon är här men ändå väcks tanken att hon står och lurar runt hörnet.



Denna vardagliga Linda hälsar alla där ute: -NI SOM ÄR ÖVER 18 OCH HAR RÖSTRÄTT, RÖSTA. NI HAR MÖJLIGHETEN ATT PÅVERKA SVERIGE OCH EUROPA I SVÅRA TIDER SOM DESSA OCH DET ÄR DÅ POLITIKEN BEHÖVS SOM MEST.

Peace

KUL!

Vem är bäst om inte Elin? Hon hjälpte mig med lösningen, så varsågod! En rebus, klura! Det är en Håkan Hellström-text och tjejen heter Anna. Nu kan jag ha avslöjat för mycket.


Idag träffade jag de bästa Amanda och Julia, alltid med det största möjliga nöje! Nu väntas Sex and the city och sömn. 

Ps. En skön sak är att jag inte haft någon hel lektion denna vecka. Imorgon blir nog min sista, och det var några veckor sen! Är nog ledig måndag, tisdag och onsdag nästa vecka och avslutning på torsdag. Låt oss alla hoppas på fint väder!

Peace

Tråkigt för er

Jahapp, just nu är jag ARG. Jävla blogg! Varför funkar det inte att ladda upp bilder för? Ja, detta är en uppmaning. Om det är nån som kan svara på denna jävla fråga så tackar jag och bockar. Nej, det är inte för att bilden är för stor. Här har jag laddat med ett jävla roligt inlägg och sen, men nej?? För det funkar ju inte att ladda upp idiotiska bilder.

Igår hade jag föreställning på Designtorget i västerås. Vi gestaltade sagan Elddonet. Ganska kul. Ikväll är det också teater. Men i köping, Hud mot hud. My favorite. Jag skulle kunna kalla mig skådespelerska, som att det var mitt yrke faktiskt. Inte för att jag får betalt, men för att jag har teater minst 1 gång varje dag hela veckan. Det är lite jobbigt med 3-4 föreställningar i veckan som det är denna vecka men va fan. Jag ska bli skådespelerska, då ska jag fanimig ha föreställningar varje kväll ska ni se!

Nu ska pappsen och jag köpa nya strängar till guran. Något som kan få mig att må bättre iaf, gitarren låter för fan som en fiol när det är gamla strängar. Och ja, det vore ju förjävligt. För jag vill spela gitarr. Sen är det ju såklart teater dåpp.



Klart att det funkar att kladda upp dåliga bilder som denna? Men inte dom roliga jag ville lägga upp. Fuck (grovt språk? Vänj er, snälla, jag låter så när jag är irriterad)

Ps. Idag var jag ute o sprang. Hosta hela tiden. Fan vad äckligt svett luktar.

Peace

RSS 2.0