Fullt upp

Lyssnar på Kent och katten myser i mitt knä. Börjar misstänka att hon är förkyld, stackarn. Ikväll är det dags för spelning igen! Det var ju en igår också vilken vi rockade fett på. Synd bara att det var lite publik. När det väl händer nått i köping orkar folket inte gå? Amen sluta klaga på att det inte händer nått för ni missar ju så jävla mycket. Tråkigt med okultiverade människor.

Imorgon är det dags för en annan slags spelning, en performance med teaterklassen på konstmuséet. Det ska bli kul! Gillar folket.

Höstlovet känns sån slöseri. Varför är det en vecka? När man precis fått slappna av så börjar man i skolan igen, och dessutom så är det inte nå jävla slappt över huvudtaget. Sliter ju arslet av mig med allt plugg. Regeringen eller nån, titta hitt och ändra höstlovet till 2 veckor och jullovet till typ 5 veckor!

De små små orden är de svåra orden och de hårda orden är enkla ord. Kent - Chans

Peace


Let's twist it

Vad har hänt med mina rubriker? Kommer aldrig på något vettigt nu för tiden så det blir bara lite random ord. Men det är väl lite kul? happ, är glad idag. Det ligger bakom dagens rubrik.

För tillfället renoverar jag mitt rum, så jag rensar lite grejer och lyssnar på sjukt bra musik. Blivit smått beroende av Bon Iver. Pappa som monterar de nya möblerna rymde så nu hamnade jag framför datan.

Är det bara jag som HATAR basshunters reklamklipp på Spotify? Gaaah, blir lika jävla irriterad varje gång. Vadå "Hello, heeello. Sorry for the interruption... bla bla bla... And it's pretty good actually" Fan vad irriterande kille, prata vanligt för fan.

Förutom att renovera mitt rum har jag en hel del annat för mig idag, så det blir inte länge att sitta här framför datan. Mitt tidsschema är aningen pressat. Vad hände med lugn och ro på lovet? Har ju massor med skit veckan efter i skolan. Men det får i alla fall vänta, orkar inte. Skyller på febern som idag har gått över.Åh, från i somras. Myyys.

Peace

Häääj

Som jag säger väldigt ofta nu för tiden. Hääääj...

Igår tog jag vaccin mot nya influensan eftersom att jag tillhör tydligen "riskgruppen". Det gick väldigt fort o smidigt och det gjorde inte ont, bara det att sen på kvällen så fick jag en otrolig frossa och jätteont i armen. Gick och la mig och vaknade imorse med häg feber, öm i hela kroppen och armen känns fan som att det är 5 knivar inköttade i. Har legart hela dan men nu börjar jag bli pigg! Tror ändå att det är värt att ta vaccinet.
Nu är det idol såklart, Nicklas och Calle är ju bäst.

Peace

Ingen rubrik

Jag kommer inte höra av mig igen och jag kommer inte ta skulden, så säg det och få det gjort. Det finns bara ett sätt att brinna upp.

Idag var jag egentligen ledig men jag ska stå och vara hippie på gymnasiemässan så det har tagit upp hela min dag. Jobbigt, imorgon kör vi igen. Jag missar matten, aj. Köpte nya skor idag, sjukt snygga. Ah, är så trött och jag vettifan vad jag går på för inte är det ork iaf. För isf hade jag däckat för 3 timmar sen. Gah, älska teater.

Peace

I don't deal bitches

Nä, just det. För det är helt jävla onödigt. Bråka existerar inte i min vardag och för det mesta tycker jag att det räcker med att berätta varandras åsikter så att båda accepterar det sen är det lugnt. Mm, så tycker jag i alla fall.

Mitt spotify är det nå problem med! Vi vill inte samma sak, Spoty vill vara offline och jag vill logga in. Fattar ju inte så mycket hur jag kan få min vilja igenom heller...

Igår va jag med Elias i Hallsta och kolla film och idol och fetta massor med godis och chips, haha! Dagens planer är: ska jag först äta frulle, hopp in i duschen, ner på stan, hem till eve, träffa julle och amanda.

Hörs! Peace

Sonic Boom!

Fan vad mina favoriter kommer ut med nytt just nu! Härligt! Fick nyss reda på att Sonic Boom, Kiss nya platta kommit ut på spotify! Det låter greeeeat. Vi hoppas på en världsturné igen nästa sommar och att dom kommer till Sverige! På tal om spotify så tycker jag det är mycket roligare att säga Spoty.

Idag har jag shoppat 2 tröjor, hehe... Och så har jag fan namnsdag idag också! Det är Jenny! Firas med fika nu som mamma vart så söt och köpt. Ha en trevlig kväll och njut lika mycket som jag för att Desperate Houswives börjar ikväll!

(Nu blev det sådär många utropstecken igen.. Är glad)
Peace


Min barndomsvän Kent

Jag kanske är nördig, men inte nörd! När jag skulle logga in så såg jag att Kents nya platta är på väg! Röd som den ska heta, kommer den 12 November  att finnas i mina och andras händer. Var tvungen att kolla upp lite mer om det här på deras hemsida och får reda på att singeln "töntarna" släpptes idag. Hm, ja jag kan kalla mig efter men egentligen så kanske jag inte är det. Bara det att när "ingenting" släpptes hade jag nedräkning..

Jag har lyssnat på Kent sen 2002 men haft många pauser och intensivare perioder. Något som är rätt skumt är att jag aldrig sett dom live. Funderar på att ändra på det. Här är turnelistan.

Turnéplan våren 2010:

25 februari – Stockholm, Annexet
26 februari – Stockholm, Annexet
3 mars – Gävle, Läkerol Arena
5 mars – Helsingfors, Hartwall Arena
10 mars – Linköping, Cloetta Center
12 mars – Århus, Kongresscenter
13 mars – Köpenhamn, Tap1
14 mars – Malmö, Malmö Arena
18 mars – Göteborg, Lisebergshallen
19 mars – Göteborg, Lisebergshallen
24 mars – Oslo, Oslo Spektrum
25 mars – Bergen, Grieghallen
27 mars – Bodö, Bodö Spektrum
30 mars – Örebro, Conventum ArenaPeace


In the happyland

Yesterday I was dressed in black, today I've been painting.

Peace

RSS 2.0