Jag vet redan

Jag känner mig så trött och rastlös vilket jag borde vara egentligen. Inget konstigt med det. Det blir så när man har städat hela dagen kanske... Min ork är helt borta och jag känner mig aningens deprimerad att jag tänker den här tanken på sommarlovet. Men jag vet redan, jag vet redan att jag inte kommer att orka gå tillbaka till skolan om  25 dagar. Jag säger det inte för att jag misstänker något. Jag vet. Jag är inte skoltrött, jag är trött på allt.

Inge peace idag, allt är förjävla tråkigt idag.

Allsång igår och tokshopping

Gårdagen tillbringades i huvudstaden och började med att mamma, Sanna och jag tog 8.40-tåget upp till Stockholm. Det blev shopping i några timmar och jag hittade orimmligt mycket fina kläder men inget av det som jag hade planerat att köpa fanns kvar. Blev ett par chinos och typ 9 tröjor tror jag... Haha, men jag är värd det. Har inte shoppat nån gång på hela sommaren tror jag. Vid 5 åkte vi upp till Skansen och tittade på halva genrepet och var se´dan kvar till sändingen. Fast vi kom så sent hamnade vi konstigt nog längst fram på ståplatserna. har man starka armbågar så har man.



Mer bilder orkar jag inte ladda upp för tillfället, men kan ändå inte lova fler.
Peace

Om jag kunde drömma

När man inte är på topp så får man ägna sig med sånt som inte påminner än om all skit. Ett bra exempel är att läsa böcker. Och jag, som alla andra har helt fastnat i Twilightserien, är på första nu och bara läser läser läser hela tiden... Kan inte sluta!

Tänkte passa på att ladda upp nån bild på mitt nya ragg också, hahaha. Varsågod och njut för att han är snygg.




Peace

Av en annan från mig till dig.

Du och jag, vi ville dela livet. Fanns ingen oro eller tvekan, vad kunde gå snett men idag, tar vi varann förgivet och har förlorat att det där som var så rätt. Men vad är det då som gör att jag är kvar fast jag har sagt jag ska gå, kan det va kärlek? Kan det va så, att jag nog älskar dig ändå. Vi har tappat bort varandra. Som att otrohet och svek inte spelar nån roll. Står kvar, fast går i smyg till andra. Kanske bäst vi ger oss av åt varsit håll. Men vad är det då som gör att jag är kvar fast jag har sagt jag ska gå? Kan det va kärlek? Kan det va så att jag nog älskar dig ändå? Tid att bryta upp, dags att ta ett kliv. Packa väskan, ge sig av mot ett eget liv. Men vad är det då som gör att jag är kvar? Fast jag har sagt jag ska gå?Kan det va kärlek? Kan det va så, att jag nog älskar dig ändå.

T-Shirtmani!

Ni läste rätt, på 2 dagar har jag köpt 5 t-shirts haha. Tänkte bjössa på en bild här nedanför också. Det är alltid kul att shoppa och jag älskar att handla t-shirts! Använder det nästan varje dag! Nästa vecka åker jag till Stockholm också, ska bli roligt! Bilden var ju inget att skryta med, mobilkameror kan vara sämst...



Vad mycket jag åker runt i sommar. Borlänge, Kungshamn, västkusten igen och sen Stockholm. Förmodligen bara för att Köping uttråkar mig så extremt, bara dåligt väder och ingen är hemma! Längtar tills nästa vecka då Julle kommer hem, då måste jag festa! Var riktigt länge sen.

Måste fixa headern nån gång när jag har tid också, tror det är den fulaste jag någonsin sett men vafan har man inte ps äre inte så kul heller.
Peace

Hemma igen!

Då var tripp 2 till Västkusten denna för sommar avklarad. Det var bara fint dagen vi kom och dagen vi åkte, vilket var mindre roligt men annars har det varit ganska bra! Blev lite shopping, alltid god mat och trevligt sällskap. Så det ska vara på en semester i Sverige helt enkelt. Lite bilder kommer nu.




Nu ska jag åka och hämta min älskade och saknade katt hos kattvakterna mormor och morfar! Ikväll hade jag hoppats på party men vet inte riktigt vart kvällen leder, Amanda är värvad i alla fall.

Peace

Jag var en docka en gång

Hej igen!

Gårdagen var riktigt kul och som timmarna gick men jag fortfarande stannade kvar slutade med att jag sov över hos Anna. Det började med att jag, Anna, Malin och Staffan spelade rappakalja med lite dryck och sedan kom Oskar och Malin gick. Kvällen fortsatte med ännu mera dricka, kortspel, tvspel och gitarrspelande med mera! Vid halv 5 gick jag och la mig i alla fall. Sen vaknade jag nio imorse så har väl inte fått sådär jättemycket sömn inatt.

Imorgon ska jag till Kungshamn igen, blev det bestämt igår! Vet inte hur länge jag blir kvar där men det blir skönt att åka. Usch vad många knäppa och otänkande det finns i en liten småstad som Köping. Fuckers.

Tänkte visa er lite bilder på min outfit som docka på Elins 17-års kalas förra torsdagen! Det var kul att vara docka.



Min locktång är så himla bra! Köpte den i våras, OBH Nordica Björn Axén Tools 32 mm heter den och jag rekomenderar den varmt!

Peace


Peace and love igen!

Hej!

Tänkte bara slänga in ett snabbt inlägg innan jag drar till Anna, där det blir utgång för kvällen med Peace & Love -gänget. Ska bli svinkul, tror jag! Jag har varit jätteduktig och bakat tårta. Receptet kanske ni får vem vet.

Tänkte bara tipsa er om en sida som heter Festivalphoto som tar bilder från nästan alla festivaler i norden och lägger upp! Bilderna är riktigt bra men tyvär finns det inte från exakt alla artister. Håkan fanns inte från årets P&L... Synd. För att komma till sidan, klicka här




Peace

Västkusten tripp 1.

Nästa vecka åker jag dit igen. Förmodligen. Om altanen är klar.




Orkar inte ladda upp mer. Går så sakta. Btw Jag är skitbrun.

Mando diao & Peace


Harry Potter

Harry Potter ikväll! Det ska bli så roligt, jag har längtat efter den här filmen. Vill inte kalla mig nörd för jag har inte läst en ända bok, men ändå är filmerna så himla mysiga!

Det var allt jag ville säga. Imorgon ska jag på docktema-fest också! Ska bli kulkulkul!

Johnossi & Peace

Varma bilder ifrån fredliga P&L!

Varsågod, och njut! Bilderna får tala för sig själva.


Nästan hela gänget, fr.v Nannis, Oskar, Malin, Anna & jag

Nu fick Staffan också vara med!





















Blev inte mycket bandbilder men det är ju inte lika roligt att kolla på, inte sant? Som ni ser så var hela jävla festivalveckan sjukt bäst fucking amazing. Längtar tills peace -10!

Oj, det var ju 4 dagar sen!

Har tydligen haft annat för mig än bloggen de senaste dagarna. Hej igen! Jag har gått och blivit modern och skaffat Facebook för er som ville veta. Jag är ju helt ny på detta och det känns lite.. hm... ja, konstigt. Har tidigare varit lite anti Facebook för jag har hört att dom sparar ens personuppgifter föralltid och blablabla. Men, det sjuka är att jag kände mig tvungen att skaffa det. Nog för att vänner har tjatat och sådär men, här om dagen när det var Micheal Jacksons minnescermoni såg jag att cnn sänder deras sändningar på Facebook. Jaha? Så man måste till och med ha Facebook för att se deras sändningar nu? Man kan ju såklart se de på tvn eller youtube men alltså vad internet växer! Det är sjukt, ska jag säga er! Min mormor och morfar har ingen data vilket är ganska förståligt då de är runt 80-års åldern men i alla fall, på grund av detta kan dom knappt betala sina räkningar längre! Det kostar tydligen mer att betala dom via post än internet. Kanske på grund av frimärke eller nått, vad vet jag men, taskigt mot "för-tidigt-för-data-generationen".

Oj, jag låter verkligen som en normal 17-åring va? Tror jag tar tillbaka allt jag skrivit för annars blir jag väl internettrakasserad eller nått.

Peace


Kungshamn dag 2

Kungshamn, Smögen och kanske hela västkusten är helt underbart! Det är en sån mysig stämning så det känns jättetråkigt att behöva åka hem redan imorgon. Johanna bor i en liten lägenhet i en länga som är som ett 3 vånings-båthus. Utanför dörren finns en liten träbrygga och sen, vips, så kommer.... Havet, saltvatten, you name it. Har lärt mig att om jag skulle namea it så skulle det vara nordsjön, skagerack. Bra att veta. På andra sidan vattnet är smögen.

Om man följer bryggan som är utanför huset så är det en gåbana som man följer i 10 minuter så kommer man till båtbryggorna, restaurangerna och det andra som kallas city. Smögenbron är förövrigt nästan rakt över oss så det blir en hel del trippar till Smögen. Tar ju typ bara 10 minuter att komma dit. Sen får vi ju inte glömma taxibåten Zita heller som vi tar.

Gårdagen var det mest bara att sola och bada. Det är några fler som bor här som vi har lärt känna lite, ett roligt par som lärde oss var läppsyl heter på finska. Dock kommer jag inte ihåg vad det var. Det blev solen till ungefär klockan 6 då vi gick och piffade till oss lite och sedan vid 8 gick vi ut, tog båten till Smögen för att äta med mera. Idag är vädret lite sämre men enligt SMHI skulle det bli bättre sen, vi håller tummarna. Vi hörs sen!

Peace

Nu drar jag igen!

Denna svenska sommar, är den inte helt fantastisk? Det är denna årstid jag går och längtar efter hela året och när den tillslut är här så vill man aldrig att den ska ta slut! Skulle helt klart kunna tänka mig att bo på ett varmare ställe året om nån gång i framtiden.

Jag och kusin L åker till Kungshamn på lördag till J som jobbar där! Blir en weekend på västkusten alltså, ska bli mycket trevligt med alla båtar, stränder och fina klänningar. Blir helt klart mittbena i helgen haha (för er som inte vet är det ett ständigt problem för mig att betsämma benan och nu har det blivit snebena ett tag men när man vill vara lite extra trendig är mittbena roligare)



Peace

RSS 2.0