Audition

Musikaleleverna ska göra audition om nån vecka till rollerna i nästa års slutprojekt! Jag är riktigt peppad. Just nu sitter jag och väljer låtar.. Kör med uteslutningsmetoden och lite tycke från mamma. Det lutar nog mot Gabriellas sång från Så som i himmelen.Ikväll ska jag på spelning i Västerås och fira att sportlovet har börjat! Peace

Kjol

När jag åker buss så har jag ett trick för att inte somna. Jag dagdrömmer mig bort till våren. Vet inte om det hjälper, glömmer i alla fall att gå av i tid.

Jag har stajlat om en kjol som jag fyndade på en monkirea för nått år sedan, 20 spänn kostade den. Jag tycker att den blev rätt snygg. Snyggare i alla fall. PeaceVisst är jag ganska brun? Har inte solat sedan i somras.


SKATTKARTA!

Här är min urtjusiga maskeraddräckt som jag satt och knåpade på hela gårdagen till maskeraden på ögir. Idag ska jag för en gångs skull träna! Wish me luck! Peace
Paramore Paramore

Besatt besatt besatt.

Klar med dräkten nu! Färgen ska bara torka... Maskerad ikväll!
Peace

Sömn och bevis, typ.

Hej. jag är så galet trött, uhuhu... Jag laddar med johnossi och paramore för att hålla mig vaken. Men. Sängen lockar alldeles för mycket, men jag har planer på att sy ett tag till. Imorgon är det ju nämnligen avslutningsfest för revygänget! Ska bli skitkul att träffa alla igen! Vi har ju trots allt levt tillsammans tre gånger i veckan minst sen...(med alla rep) november?

Tänkte visa er en sak! Jag har gjort en labb för två veckor sen! Esteten har börjat läsa naturvetenskap. Det var ju faktiskt minst 2 år sedan jag hållde på med något sådant sist. Seriöst hade jag glömt bort hur en atom var uppbyggd. Men här är beviset på att jag har labbat, vi skulle se hur mycket salt det var i en saltlösning.

Datadaaaa!Peace


Linda till huvudstaden.

Sitter med jobbigt plugg. Usch, är så irriterad men vet inte varför. Sånt är aldrig kul inte.

Imorgon ska jag till Stockholm med hela estet åk. 2. Hoppas det blir roligt! Vi ska kolla på muséer hela dagen. Åker med 06.27 tåget till Västerås och kommer hem tidigast 18.30.En liten tjej i Sthlm för en massa år sedan.

Peace

Igår var det lördag!

Igår styrde Amanda och jag upp en liten spelkväll, kanske man kan kalla det! Det var mysigt, efter melodifestivalen kom det lite figurer och spelade kort med oss! A och jag invigde hennes fina martiniglas som hon fick av Julle och mig i 18års present. För ovanlighetens skull har jag -minimumantal, men i alla fall- bilder från kvällen.

Fina glas, eller hur?

Peace


Bara för er

Ser att mitt antal läsare ökar, väldigt kul! Trodde att min blogg inte var ett dugg intressant, men det är den tydligen -och det glädjer mig!

I mina försök att slippa undan äckligt plugg har jag gjort denna fina bild i paint som flreställer mig i sommar. Längtar! Elin och jag har ju så många mysiga planer. Där ingår ströbohög, filtar, färdigslizad pizza och en gitarr, om inte 2!
Jag håller i en söt päronsplit också!

Peace

Inspirationslös?

Jag lovade ju någonting...

Angående inspiration, när det gäller kläder så är den kändis som jag inspireras mest av Whtiney Port. Gillar alla fina blusar och rockiga jackor, enkla tights och boots. Så, nu vet ni det. Då kanske ni har listat ut att jag också följer The City.Rockiga Whitney.

På tal om något annat så sitter jag just nu och knaprar på nya apelsintuggummin från V6. Mamma köpte mig ett paket för de var nämnligen nyheter på Willy's! Haha, positivt är att det bara innehåller naturliga extrakt som grönt te och apelsin och mandarin. Mums!

Peace


Inspirationslös

Synd... Jag har inget att skriva nu för tiden. Kommer snart. Lovar. Peace

C G Am F

Stter och spelar lite gura en trevlig lördag som denna. Just nu är det Håkan som gäller. Sista revyföreställningen ikväll, konstigt men skönt! Det ska firas! Peace


RSS 2.0