Bara strunt

Förlåt. Men vad är det för vits att skriva vad man har för bhfärg som pm? Varför vill man säga det? Nej, jag säger som min teaterlärare säger: det blir självklart sexigare om man inte avslöjar något utan att man bara anar att det finns något där under.

Nog om sånt. Idag hade jag revyrep som vanligt. Det resulterade med, som vanligt, att jag sitter med 2 tjocka filtar runt mig och fryser. Imorgon är det nyårsafton! Helt galet.

Peace


Decemberbarn

Mitt tillstånd är väldigt blandat för tillfället. Förutom att jag är helt matt i kroppen tack vare feber och näsan är som en kran, så är jag glad för jag sitter vid min nya dator och tanken på att jag äntligen fyller år imorgon.

Jag får alltid frågan "är det inte tråkigt att fylla år så sent/nära jul?" när jag berättar när jag fyller år. Och jag svarar alltid, nej det är inte tråkigt. Det är ganska bra och förmodligen lika roligt som alla andra dagar på året. När jag var liten trodde jag att man kunde ändra födelsedag, då hade jag som plan att ändra dag till nån gång på sommaren. Men just nu tycker jag att det är helt okej. Visst jag får inte gå ut på krogen nästa år på juldagen, men jag fick barnbidrag hela förra sommaren och jag kan skryta med att jag är 29 mycket längre än mina stackars gamla kompisar när vi blir i den åldern. Dessutom är december den månaden som står för mest mys för hela året! En till sak som är bra med min födelsedag är att det alltid är lov när jag fyller år, allt känns ju mer högtidligt när man kan göra vad som helst och fira hela dagen. I år är faktiskt första året någonsin som jag har något nyttigt att göra på min födelsedag, nämnligen revyrep. Men inte tar det hela dagen heller!


En Linda för ganska många år sen som tyckte att plattan var cool. Bilden är inte redigerad.
Peace


Kopia!

Det var nyss en .. hantverkare.. hemma hos oss. (Vet inte vad han gjorde, nått med larmet) Både Sanna och jag tyckte att han var en kopia/tvillingbror av han doktorn i Grace Anatomy. Nu följer jag inte den serien så värst så jag vet inte vad han heter i serien, men Eric Dane är denne mans riktiga namn.Ikväll ska jag på bio, Avatar närmare bestämt med Elon. Vi ska mysa med julklappsbyte och allt sånt också. Baby!
Peace

Avslutningsfeezt
Jag är inte så vidare het på bilderna, så ni får vänta på mer bilder när jag fått några av Elin! Haha.
Peace

Snart 2010

Det var så länge sen jag gjorde sånt här. Och för tillfället tillhör jag lyckosökare så jag gör det här testet! Annars händer inte mycket idag. Har vart på teatern som vanligt och nu ska jag städa för det var nog typ 2 månader sen jag dammsög.

MÅSTE GÖRAS FÖR ATT 2010 SKA BLI BRA!
Hur har året 09 varit för dig? - Speciellt. Konstigt. Dåligt. Bra.
Bättre än förra året?  - Nej.
Någonting du aldrig kommer glömma nollnio? - Mycket.
Har du flyttat under år nollnio? - Nej.
Har du hittat en ny låt som du älskar? - Ja, det händer ofta.
Isåfall vilken? -  En av dom, faller - Lars Winnerbäck.
Har du kysst en främling? -Konstigt nog ja.


KÄRLEK.
Hur har din kärlek varit nollnio? - Inte något vidare.
Har du varit kär? - Ja.
Har du sagt jag älskar dig till någon? - Ja, till många.
Har någon sagt jag älskar dig till dig? - Ja.
Har du haft ett hemligt förhållande? - Nej.


SORG&HÄMD.
Har någon i din närhet tagit självmord? - Nej.
Har  någon i din släkt avlidit? - Nej.
Har du slagit någon på riktigt med knytnäven? -Hm.
varit i slagsmål? - Nej. Eller bara på teaterscenen.


PERSONLIGT.
Har du gjort någonting du ångrar? - Ja, det händer mig ofta. Haha
isåfall vad? - Ja, eftersom det händer ofta kan jag inte rabbla upp allt.
Har du skämt ut dig? - Även det händer ofta.
Har du varit ute en hel natt? - Ja.
Har du sovit i samma säng med någon av det motsatta könet? - Ja.
Har du sovit i samma säng med ngn i samma kön? - Ja.


SKOLAN&FRITIDEN.
Vilken skola går du på? - Carlforsska.
Har någon varit elak mot dig i skolan? - Det vågar dom inte.
Hatar du ngn på din skola? - Haha, ja.
Har du gjort något framsteg? - Ja.
Haft alla rätt på ett prov? - Tror inte det.

VÄNSKAP.
Har du träffat nya vänner? - Ja.
Har du förlorat en vän? - Ja.
Har du fått tillbaka kontaktet med en gammal vän? - Kommer inte ihåg. Haha.
Har du gått bakom ryggen på en vän? - Tror inte det.
Har du ljugit för en bästavän? - Nej.
Har du haft en relation med en vän? - Nej.
Har du många killkompisar? - Ja.

Några bilder från 2009!
Hade gärnat laddat upp 1000 till men sitter vid gamla datan ochd et tar så lång tid att ladda upp bilder så... Dessutom så har jag inga bilder från i höstas på denna dator. Ni får nöja er med detta. Peace

Taggad för party!

Jag har till och med lösögonfransar! Bild kanske kommer nån annan gång. Avslutningsfest för estet åk2. Tänk att det är jullov! Julllov! JULLOV! Happy tjej alltså!

Den här bilden gjorde jag idag, när jag var lite övertaggad och lyssnade på Kiss:)Peace

Imorgon JULLOV

Sista lektionen och provet och pluggnadet avklarat för i år!! Känns så jävla skönt! De senaste 3 dagarna har jag haft 2 lektioner, inte så värt men skönt. I onsdags var det inspelning för Studioworks nya serie. Det var jättekul! Spelade en liten roll så jag hjälpte även Elias med allt han behövde hjälp med. Jag var bland annat klapptjej, det var roligast. Tänk, jag kanske ska jobba bakom kameran..? Hm, det finns så mycket mer än bara spela teater inom branchen. Får väl se vad det blir i framtiden, jag är öppen för förslag.

Hittade lite roliga bilder från förra skutt som jag bjussar på!
Och lite annat!

Peace and love

Trött

Herregud vilken dag! Idag har köpings luciakandidater turnérat runt. 14 luciatåg har vi gjort! 14 stycken?! Är det inte galet? Ni kan ju själva förstå hur himlans trött jag är just nu. Det var i alla fall jätteroligt, det är så många som uppskattar det så man känner sig så lycklig att få sprida lite ljus. Blev erbjuden party, men känner att jag hellre spelar gitarr, kollar på idolfinalen och sover tidigt. Har revyrep imorgon också, ska fira kusin som fyllt 20 och träffa Jullis på kvällen, så även morgondagen fullspäckad.

Vem tycker ni ska vinna idolfinalen? Jag avgudar Calle. Inte Erik... Blä.Peace

"Är det inte det ena.."

Kanske jag är en ganska skör människa, när det gäller imunförsvar och sånt i alla fall. Jag köpte en fejktöjning i onsdags (varför? jo för jag tycker det är snyggt, men har inte världens högsta smärtgräns och vill inte ha ett hål i örat resten av livet). Pinnen var lite tjockare än vanliga örhängen men jag tryckte in den och levde med nervryckningar resten av onsdagskvällen. Fram tills för ca 2 timmar sedan så hade jag haft den i mitt öra sedan dess utan större problem. Tänkte ta ut den och titta om örat mådde bra, men då börjar det spruta blod och var.. Mums.. Det är lite svullet också men jag rengorde skiten och tryckte i den igen.


Visst ser den riktig ut?

Här är mer bilder från veckan.

Fina människor, teaterfolket tog en lunch.


Vi trängde in oss alla på Spicy Hot och lekte a la big family.


Some boys var med på 4an.


Emma gör en outstanding min och läser om negerpojkar som spräcker byxor i "Tusen och en natt".


Och jag var mys.

Peace

RSS 2.0