Dagens

Helgen har vart lugn, jag har köpt en ny gitarr och den är vacker och älskad.

Tänkte dela med mig av lite låtar som jag.. avgudar.
Hurricane Gilbert - Håkan Hellström
Jag har varit i alla städer - Håkan Hellström
Bad Things - Jace Everette
Death and all his friends / the Escapist - Coldplay
The end's not near - Band Of Horses
Any Other World - Mika
I don't believe you - Pink
Unchained melody - U2
Unchained melody - Righteous Brothers
I am your servat - Sugarplum fairy
Mean street - Mando Diao
Jag får liksom ingen ordning - Lars WinnerbäckSå, om det är nån som är lite sugen på söndagsmys med bra musik har ju jag gjort den värsta tjänsten! Själv idag, tackar som frågar, så har jag varit i kbhallen och kollat på derby/seriepremiär och framförallt sporty spice Julle. Nu väntar plugg och yoghurt med flingor, walnötter och honung.

Peace

Oooops, ängelgubbe

Hade ju helt glömt bloggen. Orkar inte skriva nått heller för jag vill bara spela på min älskade gura! Så ni får avnjuta lite bilder istället. Vet inte ens om jag kan kalla mina läsare för plural, det är ju helt dött här menar jag.Ja, lite stödord till bilderna. Blond, Julles plommonträd, man blir som dom man umgås med <3
Bara för att jag är en dåligt uppdaterare får ni en fräsching också, taget närmare bestämt för typ 15 minuter sedan. Enjoy för den är riktigt roande.Peace


Oh fuck

Igår hade jag och Julle spelning på ögirs tjejfestival! Det var kul, första gången som jag spelade piano samtidigt som jag sjung men inte sista förhoppningsvis. Ikväll ska jag och mina favorittjejer mysa.


Ha en bra söndag.

Peace


11 september..

En jävla skitdag.

This sunday


Fan vad jag svär

Håkan igår va så jävla fucking amazing bäst. Oslagbar människa och musik. Gaaah, fan vad jag älskar han. Elin, Linnea och Isa gjorde kvällen! Bilder kanske kommer sen men just nu orkar jag inte.

Ikväll ska man fira Jullan som fyllde 17 i veckan. Blir en great kväll misstänker jag! Ha det så jävla bra ikväll alla läsare av denna blogg!

Idag fick jag en komplemang som verkligen gjorde min dag. Finns ju inget bättre typ? Håkan iofs. Håkan, dessa 2 konserter jag har sett i år har vart dom bästa timmarna i mitt liv. Det innehåller så jävla mycke känsla att man dör fast överlever. Aja, nu ska jag fixa och trixa med min cplugg och göra underverk. Ha det bra.


Peace


21 guns

Nu var det ett tag sen.. tiden flyger inte iväg men jag är för upptagen för bloggen just nu.

I onsdags var jag ledig från skolan eftersom att jag spelar skolföreställningar av Hud mot hud för köpings högstadieelever. Det är ganska jobbigt och inte alltid lika rolig publik eftersom att vissa idiotiska elever inte kan sitta still och bete sig som människor för en timme? Första föreställningen var näst intill helvetis för att vissa elever i publiken skrattade när jag blev "misshandlad". Hur fungerar deras hjärnceller? Hm, aja, kan inte dra alla skitungar över samma kamm för den senare föreställningen vi hade var ungarna som änglar! En riktig publik! Vilket är sjukt sällsynt när det spelas skolföreställningar.

Idag var det en vanlig dag i skolan med ganska långa håltimmar. Lite långtråkigt. Sista lektionen blev roligare i alla fall, första lekitonen som var på riktigt av musikalprofilen! Hade dansträning av balett, jazz, show och lite mer hippieinspirerad musikalkoreografi! Jätteroligt! Sen var det dags för sånglektion, vilket var ganska hård för att vara första sånglektionen nånsin på Carlforsska. Man fick sjunga solo och under en hel låt var man tvungen att titta rakt in i en annans ögon och sjunga solo. Hm, lite jobbigt kanske men även en kul utmaning.

Så, imorgon är det dags för skolföreställningar. Usch, det är 3 företsällningar på ca 6 timmar. Kan ni fatta vad jävla hårt? Bara en skådespelare förstår hur jävla mycket energi det är under en föreställning. Kvällen kommer att tillbringas på Grönan och kolla på den bästa av det bästa möjliga, Håkan Hellström. The man of my life.

Peace


RSS 2.0