CalleBalle

I fredags hade jag en helt kanonkväll med Amanda på Ögir! Calle Kristiansson spelade. Trevligt. Bjuder på en bild, hade förväntat mig mer från en mobil med 8 mpxkamera.

"Bad"

Förlåt för en slarvig uppdatering. Idag hade vi bad i skolan. Inte ens på vanlig idrottstid, så jag hade 5 timmars hål sedan det där jävla badet. Måste börja med att köpings badhus till och med är fräschare än det vi var på med klassen. När jag hade simmat ett tag så kände jag en äcklig smak i munnen (man vill ju inte direkt svälja det frivilligt, men ni vet, ibland blir det en kallsup och lite stänk)... Det var inte äckelklor smak utan typ surare. Då började jag äcklas och föreställa alla anledningar det kunde vara till att det smakade illa. Svett, kiss.. Haha. Inte kul! Tänk om man hade bad på idrotten i en sån här pool istället? Skulle lätt kunna ta några varv i den.


Across the universe

Filmtips. Åter igen har jag gråtit till denna film. Det är den bästa filmen jag någonsin sett, tröttnar aldrig på den. Det är inte bara handlingen, beatleslåtarna och karaktärerna jag älskar utan också djupet och bilderna av England och USA. Älskar. ÄLSKAR.


Rhodos inom en snar framtid!


I get high with a little help from my friends

Jag älskar mina vänner. De är hur underbara och sköna som helst! När jag har det lite jobbigt hjälper dom mig och dessa rader av Beatles.

I get by with a little help from my friends
I get high with a little help from my friends
I'm gonna try with a little help from my friends

Idag ska jag och Amanda ha en mysdag! Snart ska vi ner och fika på stan och fira dom 8 plusgrader det är ute. Men först ska jag äta frulle. Ha en bra dag!


2006-2010

Det är 4 år vi snackar om. Jag har gjort ett litet vackert kollage med bilder på mig. När jag gjorde det hade jag en förhoppning om att jag skulle se vad mycket mognare jag ser ut nu, eller oj vad jag har växt, eller oj vad stor jag har blivit. Men nej, jag ser faktiskt ingen större skillnad. Avgör själva. Inte den bästa kvaliten på bilderna men det bjuder jag på! Snällt va!


Muy effectivo?

Jag brukar tänka "men jag pluggar ju typ jämt" men idag har jag verkligen gjort det. Så jag brukar nog inte göra det. Men då kom tanken, vad gör jag då? jag brukar komma hem runt 17.30. Då äter jag mat, sätter mig vid datan och kollar på tv. Är det allt? Förutom när jag har teater eller nått sånt (det händer ju rätt ofta det med). Hm, jag ska klura på det.

Idag har jag både pluggat på riktigt och låtsas.Sol snart?

Kan ju inget annat än längta efter solen och sandstrand när man ser den här godingen från H&M. Nu ska jag fixa mig en rejäl skål glass och njuta av den timmen som är kvar av helgen.


A hard day's night

Idag har jag varit hemma från skolan, jag har verkligen ingen röst alls. Tidpunkten är inte alls passande eftersom att jag var på audition igår. Det var förmodligen det jobbigaste jag någonsin gjort. Men det är ingenting man kan göra åt. Tyvärr.

Jag har legat i sängen hela dagen, tyckt synd om min själv och kollat på den bästa dokumentären ever! Beatlesdokumentären a hard day's night. Jag rekomenderar alla fans att se den! Det roliga är att det inte alls är som en dokumentär, det är grabbarna själva som spelar.


Round my finger.

H&M, 49 spänn.


On my door.

Kolla här, vad jag har gjort för vackert av min gamla jeansklänning som jag hade när jag var typ 12.


Hallåah bloggen

En trött tjej säger hej. Jag har historiaprov imorgon, men ibland kan man bara inte koncentrera sig. Surt läge. Tänkte meddela att jag har gjort syrrans blogg snygg. Den påminner om min. Nu ska jag göra någon nytta. Peace

Blue Motorbike

Jag har ett låttips! Moto Moy - Blue Motorbike. Här hittar ni den på spotify. Titta vilken fin cykel jag hittade!


Varför ändra något oförbättringsbart?

Oförbättringsbart är jag inte säker på om det är ett ord. Men ni alla fattar nog syftet. Jag har en Oövervinnerlig kombination när det gäller snacks. Förutom mina utomordentliga glassefterrätter så klart! Receptet på denna kombination är följande...


That's what you get when you let your heart win.


Ny design.

Herrejusses, den här har jag knåpat på! Skönt att den är klar. Visst är den snygg? Planen för dagen är att jag snart ska slänga ihop min berömda pastasås. Sedan kommer Elin hit och vi ska ha en liten musikaleftermiddag, kolla på Across the Universe och Chicago om vi hinner. Vid 7 ska jag nämnligen på ett möte på haga om eventuellt ännu ett nytt projekt. Har inte riktigt bestämt mig än om jag har tid, men vi får se!

Jag gillar inte vinterlandet här ute! Det är ju mars, för tusan. Jag tycker det är kul att vi haft så mycket snö i vinter. Men jag mer än välkomnar våren nu med öppna armar. Längtar efter min ursnygga skinnjacka, blåa converse och jenas. PeaceEn bra dag!

Andra dagen på lovveckan, gött. Idag känner jag på mig att det kommer bli en bra dag! Ska till Västerås vid 3 tiden med mina tjejer och shoppa och fika lite.

Jag har gjort en helt ultimat spellista på Spotify och jag tänkte dela med mig av den. Så bra är den! Lite vårkänsla. Donkeyboy.Peace

RSS 2.0