Fjortisbloggar -skit

Happ, söndag. Lite trist.

Gör hela Sveriges bloggelit (dom med hjärna)  uppror mot alla fjortisbloggar? Det verkar så. Startskottet verkar vara, enligt min uppfattning, Katrin Zytomierskas uttalande i Vakna med the Voice i torsdags. Hm, ja. Nu har jag kollat runt på lite bloggar och det ser ut som att disskusionen lever vidare. Min egna uppfattning om  Katrin är att efter alla tvivel har hon verkligen en hjärna och kan göra allt på sitt egna sätt. En uppfattning jag inte hade om henne förut när jag bara hade sett henne på Idol-eftersnack och sånt. Men när jag läste hennes blogg insåg jag att kvinnan är grym!

Menmen... Åter igen till fjortisbloggarna. Jag hoppas verkligen att deras tid snart är över, att dom slutar tjäna pengar på att dom skriver kränkande saker. Jag tycker ju såklart att det är rätt kul att kolla på deras meningslösa v-bloggar bara för att dom är så blåsta. Men samtidigt skrämmer det mig att det är verkligen så dom vill uppfattas av Svenska folket. Som en långhårig, blåst, ung tjej med jättedåliga betyg i skolan bara för att det är coolt att "inte bry sig" om sin framtid? Varför? För att killar ska få upp ögonen för dom? Låt mig säga en sak, de killar som vill ha en  playboy-brud inte tänker särskilt långt och kommer förmodligen att tröttna när han blir lite äldre, om han inte gör det kommer han att gå vidare till nästa brud han ser med större tuttar. Visst, det är helt klart inviduidens val hur man vill uppfattas av sin omgivning men nästa tanke är "hur fan kan så många tjejer se upp till dessa brudar och vilja vara som dom?" Gah. Det irriterar mig. Varför vill tjejer låtsas vara iqbefriade?

Nog om det, idag har jag teater igen. Kommer nog att bli lite jobbigt för jag är inte på humör idag. Men just ja, jag har ju Ben&Jerry's half baked i frysen som mamma köpte till mig igår och bra musik. Jag kan nog överleva dagen med glädje trotts allt! ;-) Just nu Coldplay- Death and all his friends



Peace

Äntligen HELG

DET FINNS INGET BÄTTRE ÄN HELG! När veckan har varit jobbig och man är värd ledighet finns det inge bättre än när ledigheten väl kommer! Fan, fredag. Skujt skönt. Lars Winnerbäck har kommit ut med en ny singel som bara är Lars Winnerbäck! Grymt alltså! Den heter "Jag får liksom ingen ordning" med tracken "Jag får liksom ingen ordning" som är jättebra, lite mer drag och dunk i. Sen "Från kylan in i värmen" som han sjunger helt akustiskt! På tal om akustiskt, påminner det mig om vad gjorde idag. Jag hade ett sångprov a la idolaudition för musikalinriktningen som jag har börjat med nu. Det gick bra, sjung Get here men behövde bara sjunga första versen så var hon nöjd. Sedan gjorde jag lite registerövningar. Meningen med att vi gjorde detta var för att sångpedagogen skulle se om vi sjung bra och om vi var alt eller sopran. Slutsatsen hon drog om mig var att jag var både alt och sopran. Lite kul.

Håkan Hellström kommer till Gröna Lund nästa fredag! Då kommer jag att befinna mig där. Älskar denna man <3


Bilden är från P&L.

Nu ska jag spela lite piano och ikväll ska jag träffa Amanda! Missbrukar jag frågetecken?

Peace

Good music is my drug

Slutade 11.20 idag, så jävla skönt! Ännu skönare är att jag kommer göra det varje onsdag. Så har vart hemma ett tag nu, lunchade med mamma en caffe latte-sallad och just nu sitter jag och lyssnar på massor med bra musik! Bland annat band of horses och coldplay! Bra skit.

Ikväll ska jag ta och kolla på nya serien "true blood" på svt 1. Tror det kommer vara bra.

Äntligen börjar jag bli glad! Har känt mig lite nere och så, som den årliga depression jag hamnar i när skolan börjar. Men kan man bli något annat när man lyssnar på sin favoritmusik, glad alltså? Vill bara tillägga att jag är på jakt efter en ny skinnjacka också, min kära gamla skinnjacka har vart mig trogen sedan 7:an, är fortfarande lika snygg men vill ha en med nitar på.



Peace


Skolan började med kaos

Vi fick en ny lärare som i princip sa från första stund att den inte gillade vår klass. Ingen planering, lärare som glömmer lektioner och elever raderade. Hm, ja. Det kunde inte bli värre i alla fall. Och det blev det inte heller.

Skolmaten har blivit bra, dom har bytit matleverantörer och vi hade mjukt bröd och goda grönsaker! My god, thank you.

Men. Man ska aldrig börja mening med "men", men who cares at this blog? Äh, forget it. Men, jag saknar redan sommarlovet, friheten, oberoendet av måsten och värmen. Saknar redan att inte kunna träffa mina vänner när jag just känner för det! Mitt schema är supersegt också, 4 dagar i veckan slutar jag mellan kl. 16.00-16.40. Possitivt är att jag slutar klockan 11.20 på onsdagar, då har jag tid till frihet! Tror att jag ska göra onsdagar till min gymmet-dag. Det kan vara nyttigt för mig. Latmasken jag är.

Skönt att inte klockan är så mycket, känner redan ögonlocken tunga som stenar. Sov dåligt inatt. Nu ska jag läsa! Godnatt

Peace

Fjärilar finns i hela köping

Coldplay var så himla underbart, jag är garanterat en konsertmänniska som kan konstatera att de underbaraste timmarna detta år har varit det 2 av håkan hellströms p&l-konsert och dessa timmar med Coldplay igår. Dom var bara bäst bäst bäst! Amanda och jag hamnade väldigt långt fram och ... tja, allt var bara helt jävla fucking amazing.


Fick ett glädjerus när vi kom in på arenan.


Amandagull, kanske sansad där men en sann konsertmänniska hon med!


Förbandet White Lies är en favorit och helt klart en bonus!


Kärlek


Under "The hardest part" spelade dom på en vinge till scenen precis där vi stod!

Så, idag har Amanda och jag gjort tavlor av konfettit format som fjärilar från konserten som vi fick över oss. Ja, som jag redan sagt var allt så jävla bra. Fjärilarna som blev över tog vi i handen, gick upp på bondgårdsberget och kastade ut!

Imorgon är det skola. Tillbaka till verkligheten. Jag vill verkligen inte.

Peace

Imorgon? Imorgon ftw!

Vafan, varför blir alla rubriker "imorgon"?! Aja, skitsamma. Just nu bryr jag mig inte eftersom att det här inlägget ska bli kort. Har inte tid med mer, som jag skrev igår är denna dag en dag när jag är aktiv. Men skitsamma. Igen. Det jag skulle säga är:

IMORGON ÄR DET COLDPLAY! OCH DET KOMMER VARA SÅ JÄKLA BRA!



Så här glad är jag när jag tänker på Coldplay. När jag tänker på mitt hår blir jag sur. Det tar sån lång tid att fixa.

Peace

Imorgon då.

Hm, imorgon blir det en nyttig dag. Idag har jag fixat ett nytt svall, klippt mig det vill säga. Hos en frisör, inte själv. Färgat också. En bild imorgon maybe. Vart med Amanda och kollat OC, sen på kvällen kollade jag på ett genrep för teatergruppen Änglarna.

Så till imorgon då, då ska jag gå upp klockan halv nio, städa, och förmodligen ut en sväng på kvällen. Kanske. Hejdå. Sov gott.

Peace

Imorgon kommer Magazin24!

...Läs den!

Idag tänkte jag vara hurtig så klev upp klockan nio och planerade en springtur.
För ovanlighetens skull gick det så långt att det faktiskt hände, men i slutet av min slinga jag har så fick jag jätteont i bröstet, alltså där hjärtat sitter. Inte fettvävnaderna som attraherar män... Ha ha. Tillbaks till springturen, ju närmare mål jag kom ju ondare gjorde det. När jag var framme och stannade kunde jag knappt andas och det tog runt en halvtimme innan jag kunde andas igen utan smärtor. Vad beror det här på? Är min hälsa och imunförsvar sjukt ohälsosamt och klent? Varför får jag alltid ont i kroppen eller är sjuk? Hmm...

På tal om det så har jag även spänt en muskel i slutet av rumpan/början av baksida lår som sitter så djupt att jag inte kommer åt den på något sätt när jag försöker stretcha. Konstigt? Ja.



Peace

Sista föreställningen idag.

Jag är jättepigg denna dag, vaknade redan 9.15 (utan väckarklocka) vilket var länge sen och dessutom känna sig pigg... Muy bien Linda! Denna dag blir kanske bara bättre och bättre, i någon timme har jag lyssnat på coldplay ocyh faktiskt försöka fatta att jag ska på dom om MINDRE ÄN EN VECKA. Det kommer att bli så sjukt kul! Har också laddat med en dunderfrukost eftersom att det är sista föreställningen ikväll för Hud mot hud för denna gång! Vi kommer ju att spela den för skolor i höst men denna gång är det sista föreställningen för allmänheten, i Köping i alla fall. Och det firar vi med många bokade biljetter yes!

Just nu gnäller katten, förstår inte vad det är. Hon har både mat och får gå ut men ändå kommer hon in efter 5 minuter och gnäller igen... Får väl kolla upp det där.



Peace

Snyggaste gossarna världen runt.

Obesegrad, vackrast, snyggast, bäst klädstil. Rob Pattinson. Som tur är finns det några ytterligare guldkorn världen runt.







Mmmmmh, smälter. Rob, fortfarande number one men har inget emot Chase heller om man säger så. Ja, det är detta jag roar mig en lördagkväll när jag är skittrött för att jag har haft föreställning. Gick bra på tal om det, nöjd! Imorgon kommer mer folk dessutom!

Peace

Föreställning ikväll igen.

Sitter med en kopp te och lyssnar på My Chemical Romance. När började detta kan man tänka sig? När började jag lyssna på ett band som alla kallar emo? Hm, ja i sexan tror jag. Igår fick jag för mig att jag verkligen ville höra sticket i "i'm not okey" och lyssnade på dom resten av kvällen. Trevligt för er och veta, tänkte jag! Hm...

Så, dagens planer. Jag ville ut och sola men vädret är lite sådär, molnigt. Så jag väljer duschen istället, sen förbereda mig för föreställning och äta mat. Jag äter näst intill hästmängder under föreställningsperioder har jag kommit på. Men vad gör man inte för att minska nervositeten.

Bild från Hud mot hud, GAH -TAGGA!!



Peace

Premiär på nytt

För någon timme sedan kom jag hem efter att ha haft föreställning igen. Är så trött... Har inget bättre för mig så kan gott göra lite bloggdesign. Vad har hänt med bilder i inläggen? Orkar inte ta bilder med kameran, och dom som jag väl har tagit orkar jag inte överföra till datorn.

Tråkig jag är. Saknar Edward Cullen. Jag vill åka till Miami Ink och tattuera mig för fan! Jag vet ut i minsta detalj hur den ska se ut, har ritat den själv. Längtar tills jag fyller 18. 17 är en sån värdelös ålder, säger jag som vet helt säkert. Fast jag är 16. Håkan och Moneybrother fyller mina öron som snart sprängs. Längtar tills Coldplay och på torsdag, för då ska jag färga håret och klippa mig! Det är kul. Hm.

Jag bjuder i alla fall på en bild nu, tråkigt nog är den tagen från Amandas blogg (http://ljungamanda.webblogg.se) och förmodligen googlade hon den. Men den är bara så vacker tycker jag. Snart ska jag äta glass!



Peace


Idag knep jag förstasidan!

Haha, för er köpingsbor kan ni kolla i dagens bärsingen! Dom gjorde ett repotage om Hud mot hud igår eftersom att vi har nypremiär nu i helgen - KOM OCH KOLLA!
14/8, 15/8, 16/8 kl 18.00 @ Hagateatern, Köping. Biljettbokning på 0221-14840



Snart kommer Amanda hit
och ska ge mig bilderna från fotograferingen i lördags! Ska bli jättekul att se. Nästa vecka, den 19 kommer moderepotaget att publiceras i Magazin24.

Peace

SORRY, länge sen.

Jaja... Skitsamma, det var ett tag sen jag skrev.

Denna lördag har jag varit modell för magazin24's höstmode som kommer ut den 19:de. Det var jättekul och jag hoppas det blev några bra bilder som ni får se sen. Till kvällen drar det vidare på party, vilket var jävligt länge sen så ikväll är det bara ÖS som gäller!

Ha det bra!
Peace

Skin against skin

Hej igen!

Uppdateringen kan jag nästan skylla på Amanda eftersom att jag har vart med henne sedan i fredagskväll. Aldrig släppt hennes sida haha! Vi har gottat oss med att se Twilight 3 gånger eftersom att den är oförklarligt bäst och läst böckerna i Twilight-serien (usch, det låter hemskt nördigt). Kul har det varit i alla fall!

Imorse när jag vaknade med Amanda så såg jag att ljuset in i mitt rum genom persiengliperna var ljusare än vanligt och tänkte "det är nog till och med fint väder idag". Vi åkte ner till krillan med Evelinn och kom hem för någon timme sedan igen. Imorgon ska jag äntligen träffa Julle!

Rob Pattinson är galet snygg....



Glad nyhet: imorgon börjar repetitionerna igen av Hud mot hud! Vi kör en till sväng föreställningar i Augusti nämnligen och det kommer väl åter igen att fylla mitt liv (de närmaste veckorna) med teater. För er som missade föreställningarna förra gången är de nya föreställningarna 14/8, 15/8, 16/8! Hoppas ni kommer och kollar.



Peace


RSS 2.0