TACK METRO

min största informationskälla har informerat mig om att KENT - sveriges bästa band - arbetar på en ny platta! ville bara säga TACK!

hej igen

man kan inte börja om från början. det finns inget som heter "nytt år, nya möjligheter". och man kan heller aldrig glömma. om man vill så kallat gå vidare kommer man fortfarande att minnas, man kommer fortfarande att ha känslor. men för varje dag som går så kanske det minskas. jag måste tro på detta för annars kommer jag aldrig att komma någon vart.

annars då? jag har hosta, och har haft i 8 veckor. doktorn säger att det dock går över om 6 veckor. jag är väl lite lycklig över vädret! det är så jävla skönt att det snart blir sommarlov! för när sommarlovet börjar så kan jag äntligen slappna av. jag är ständigt i högvarv, och jag menar det. jag är inte "stressad" jag är något som är 1000 ggr värre. jag har så mycket att tänka på och att göra och har aldrig en lugn stund. teatermanus, shower och föreställningar framför mig, läxor, prov och när jag väl får en lugn stund så är min hjärna minst sagt på i alla fall. jag har faktiskt heller plugg än att få tänka på något annat. jag har kännt mig så rastlös (vet inte om det är rätt ordval) denna vecka när jag inte haft läxor! nu har jag fått det och jag ska plugga och äntligen få tänka på viktiga saker.

kom på en sak! kan faktsikt slappna av framför bra tv, för då sätter jag in mig i det så mycket att jag inte tänker på mitt eget liv. dubbelavsnitt av DH ikväll. skönt.

peace
/L


RSS 2.0