The End

Filmen är klar. Sköööööööööönt. Sköönt sköönt. Filmade sista scenerna idag. Är minst sagt spänd på resultatet.
Imorgon är det valborg också, trevligt! Hörs.

Väder och sånt

Tjaaaa.
Vädret är så konstigt! Vi veckan, eller om det var förra veckan, så började en dag med först åska runt 04.00, sedan snö vid 07.00, regn lite senare och mot eftermiddagen sol! Är det inte konstigt? JO! Helt jätteknasigt.

Just nu sitter jag här vid datan, lyssnar på Ulf Lundell och det luktar kladdkaka i hela huset. Syster är dutti tjej. Nu ska jag nog duscha, sedan blir det mat, mys, gossip girl och den härliga kladdkakan. Jag gillar söndagar faktiskt. Glömde jag säga att jag faktiskt har sovmorgon imorgon? Behöver inte ta 7-tåget och gå upp vid 05.30. LYCKA. Jag älskar inställda lektioner.

Peace & Love 2010

Tänkte boka biljetten ikväll! Det kommer nog att bli riktigt nice. Kent, Mando Diao, Johnossi, Lily Allen och my biggest dream Carl Norén. Herrejusses, det är förjävla bra band. Lykke Li också om jag minns rätt, missade ju henne förra året! Vi hade så tur med vädret då också, hoppas man har lika soligt i år. På bilden, en solig morgon utanför vårat lilla camp.


ZzzZzzzZZz

Förut somnade jag aldrig under dagen! Men senaste tiden har jag förstått konsten med avslappning, och tydligen allt för väl! Idag, runt kl 13.00 på dagen somnade jag på stationen i Västerås. Själv, bland en massa människor!

Sen kom jag hem, lade mig i soffan och skulle plugga. Vad tror ni händer? Jag somnar och sover till regissören för filmen ringer och säger att vi skulle börja filma om 20 minuter. Hahaha. Har ni hört nått värre?Trött tjej.

Årets första

Premiär. Första pinnglassen i år från GB! Jag tog en Magnum Gold. (Skrev nyss fel och upptäckte att det skulle vara mycket roligare om den hette Magnus) Rekommenderar inte! Kolasåsen smakade kaffe och den innehåller förmodligen 1000 kemikalier för att få en guldig färg.


Dagens outfitDagens outfit. Asiatiskt, senaste trenden. Hade bara en lektion, skönt. Nä.. Vi hade en liten redovisning om japansk kultur.


Jag älskar dig mest av allt i hela världen.


Dina stora ögon, bruna händer, dina vassa knän

Har nästan övergett mina fina musikvänner, Kent. Gillar inte nya skivan. Det är ett nytt elektriskt sound som jag inte gärna lyssnar på. Ett gammalt Kentfan föredrar de gamla låtarna. Den enda låten jag har kvar på spellistan på spotify är Järnspöken.

Idag har jag både tagit det lugnt och gjort nyttiga saker. Fixat lite med jobbansökningar varvat med tvn och datan. Ikväll blir det förmodligen spelkväll! Ciao

Gbg

Någon gång vill jag bo i Göteborg i en ljus lägenhet med stor soffa. Runt hörnet ska jag ha en atelje, dit går jag varje dag och målar och där finns alla mina tavlor och kunder kan komma och kolla och köpa. Det ska vara lite färgfläckar överallt. Sen ska jag fika jättemycket och må jättebra och alla vill köpa mina tavlor så jag har råd med hyra och mycket mer.Puzzles

Nu är inspelningen vad filmen i full gång. Har filmat ett antal timmar utomhus idag. Hade varken känsel i fingarar eller tår. Men det är kul!

Igår tillbringade jag förmiddagen i Elins härliga lägenhet och gjorde klart ett danspass vi ska göra i skolan. Eftermiddagen tillbringade jag i Västerås, närmare bestämt hemma hos Robin! Vi firade Emma som blivit stor tjej och fyllt 18. Vet ni hur vi firade det? Lade pussel i flera timmar! Och åt jättegod vegansk tårta. Så klart.

Såhär såg pusslet ut när jag gav upp, 00.30. Det blev klart 03.15.
Håret

Hej! Tänkte lägga in ett inlägg i alla fall. Nu under lovet är jag lite upptagen med att chilla, spela in film och annat roligt. Jag har även klippt mig och färgat håret. Så här har ni lite bilder för en gångs skull. Var lite olika inställningar på kameran men så kan det va ibland!

Om ni ville veta har jag nyss ätit supergod hemmagjord pasta och ikväll ska jag svänga förbi Elin en supersnabbis och basta! Måste somna tidigt ikväll, för inspelningen börjar nämnligen kl 7 imorgon, och då vill man ju vara pigg!
Förlåt

Jag är dålig. Kommer in i bloggperioder. Just nu är jag alltså inte inne i en sån! Men jag mår bra i alla fall, njuter av solen och har det trevligt! Hörs senare folket.

RSS 2.0