Lars Winnerbäck

... Är just nu det ända jag spelar på gitarren. Här är några textrader från kom änglar och faller.

Den vackraste stunden i livet var den när du kom
och allt var förbjudet
och allt som vi gjorde den stunden vill jag göra om
för det ekar i huvet'
och det blod som jag trodde var stilla det fick du att rinna,
den uppgivna röst som jag nyttjat så illa fick du att försvinna

När sommarn kommer flyr jag över haven
Där ingen vet, där ingen kommer in
Men sommarn dör och min rastlöshet är min
Och om vintern står jag gömd längst in i baren
Och tiden går
Månad, år

Napoleon, vilken karl

En förkyld, febrig och ajig Linda sitter framför datorn just nu. Jag har kämpat med historiaplugg i ungefär 3 timmar nu med en tiominuterspaus, så nu har jag gett upp. När jag läste i min historiabok, har prov om franska revolutionen ser jag en bild på Napoleon... Då ser jag att den karln faktsikt är snygg! Det är nog garanterat första gången jag har en sådan tanke av något i historiaboken. Konstigt.

Googlade lite och hittade bilden som är i min historiabok.


Förövrigt sitter jag och dunkar Kiss blandat med Lars Winnerbäck! En ganska klockren blandning.

Peace

Helgen

I helgen var det bland annat spelning med Julle på min fasters 60 års fest! Det var en jättelyckad kväll och självklart rockade vi som vanligt. Lärde mig även under denna kväll lite nytt på gitarren, härligt. Det var lördagkväll alltså...

Fredag kväll spenderades i Boakatopah (kanske rätt stavning? haha) med Julle och Elin. Vi åt tacos och kollade på Idol såklart. Mariette var ju bäst! Tråkigt hon åkte ut. Vem tycker ni ska vinna? Jag hejar på Kalle nu, tycker Erik mest är en levande kareokemaskin och Tove kan inte ta kritik, fast hon är ju grym det kan jag inte säga annat om...
Lördag förmiddag befann jag mig i KMV-lokalen med luciakandidaterna och sjung en vacker liten sång. Idag har jag varit på Haga i nästan 5 timmar och repat till revyn. Sen var det bara hem, äta mat, plugga och träffa kusin Camilla en snabbis!


En bild på några andra kusiner och farbror! Älskar bilden.
Peace


Lyckligaste tjejen på jorden.

Min lycka är obeskrivlig! Den 12 juni 2010 står jag på Sthlms stadion och ser Kiss igen :-) Gah, jag vill bara skrika och hoppa och gråta. Vilket är typ vad jag har gjort hela dagen.Förra gången, förmodligen lika spänd och glad där som jag är nu! Även fast det är ett halvår kvar.

Peace

Lovesong

Jag vet inte vem jag är men jag vet att jag är din och att dina ord i natten är de enda som når in.


Blondie

Ja, färgade håret i lördags.
Peace

Plugg och trött tjej

God kväll!

Är inte van att vara hemma nu såhär dags en måndagskväll. Har ju vanligtvis revy 3 gånger i veckan now days och andra kvällar är det luciarep och andra teaterrep. Herregud.. Ja, teater hela tiden. Men i alla fall,idag tog jag ledigt för jag har så mycket plugg att göra.

På senare tid har jag tänkt tillbaka på London jättemycket! Gud vad jag vill åka tillbaka, jag älskar verkligen storstäder.
Hm.. Allt för idag. Klartslut

Peace


Yesterday

Hittade en supermys bild från i somras på Sannas födelsedag. Några kusiner inklämda i mitt rum för att titta på Micheal Jacksons minnescermoni. Jag hade precis kommit hem från Peace & Love, därav sovsäcken på golvet. Mitt lilla rum i en enda stor röra, som det brukar vara. Brun var man också, hade till och med solmärken efter mina gladiatorsandaler. Myspys. Och idag var man och kollade på vinterjacka. Tråk.Peace

RSS 2.0