Bye bye blond!

Hej allesammans. Om nån timmer kommer Amanda hit och ska färga mitt hår. Jepp, jag säger nu hejdå till det blonda och blir istället brunett. Under 2009 har jag blekt det 7 gånger och använt rätt mycket kamomillspray på slutet, så nu får det vara nog för det är sjukt slitet.Peace

Aj...

Det är lite svårt att skriva för mig just nu för att hela handen är lindad. Jag ska berätta storyn bakom det snart.

Gårkvällen var en såndär gårdag i Köping som dycker upp mycket sällan men som är så underbart. Hade föreställning, alltså revyn, släkten kollade denna gång och föreställningen gick verkligen skitbra! Efter det spelade Dan Viktor. Han är så grym! Så kul att han har gått på Carlforsska. Han är så begåvad och sjukt pratglad! Det var nån låt som hette något med Elin som jag fick gråtklump i halsen av... Aja, runt 1 blev det hemgång. Somande som en stock.

Imorse vaknade jag, i nån konstig ställning och hade ont typ i hela kroppen. Men en sak gjorde sjukt mycket ondare än allt annat. Mitt lillfinger. Har stukat det och nu har Linda lindat fingret. Snart ska ajg ner till kicks och köpa ny foundation, tänkte också kolla in hm på stan som fått divided! Syns! Revy ikväll!

Peace


Självförtroende, bra skit.


Nyårsrevyn

Nu är föreställningarna igång, igår var det dags för premiär och det gick skitbra! Har tyvär inte lyckats få några bilder, eftersom att man är bakom scenen eller på scenen hela tiden. Men! Jag lyckades hitta lite bilder på hagas hemsida. Bilderna är från repetitioner.

Efter premiären igår så spelade Johan Johansson. Han är riktigt bra faktiskt! Såg han på p&l också, och kom på att jag hade nästan samma kläder på mig då som jag hade igår. Haha.. Ikväll så smäller det igen, föreställning! Schemat är fullspeckat! Varje torsdag, fredag och lördag resten av januari. Alltså, datumen.
8/1, 9/1, 14/1, 15/1, 16/1, 21/1, 22/1, 23/1, 28/1, 29/1, 30/1.
Det roliga är att nästan alla föreställningar redan är totalt utsålda! Wiho!

Hörs!
Peace

Feber

Är i skolan, första dagen på terminen... Sitter här vid datan, orkar inte röra mig. Mina fingrar är så kalla att jag knappt kan skriva och i övrigt svettas jag som en gris, typ. Feber, blä.

PhotoshopJag fick photoshop i julas, men jag förstår mig inte mycket på det. Detta har jag i alla fall lyckats knåpat ihop, och bilden i förra inlägget. Men det var med nöd och näppe! Haha. Om någon vet mer om PS kan den gärna få skola mig, för det är ju rätt kul!

Imorgon börjar skolan, usch, jag vill inte. Igår var det revyrep, för 70 pers så jag räknar det nästan som premiär. Men den riktiga premiären är på fredag, börjar redan komma lite nerver. Har hittat ett riktigt guldkorn till band, Band of skulls. Aningens mystisk musik i vissa partier, annars rock/indie. Hittade bandet från deras New Moon soundtrack Friends, vilken är nästan den bästa på hela skivan!

Peace

Well I met you at a blood bank


Vårlängtan

Nu har det varit jul och nyår. Och några dagar i januari. Nu är int snön rolig längre! Nu längtar jag bara till våren, sommaren, festivaler, kunna vara ute i högklackat! Jag saknar min skinnjacka också... Efter julklappar och födelsedagpresenter har jag samlat ihop lite presentkort på h&m. Allt är så fint... Jag vill ha allt, och tempraturen till att bära just allt! Haha. Kolla vad fint jag hittade! Jag väntar nog inte med blusen till våren, jag vill ha den nu! Nu!Peace


RSS 2.0