21 guns

Nu var det ett tag sen.. tiden flyger inte iväg men jag är för upptagen för bloggen just nu.

I onsdags var jag ledig från skolan eftersom att jag spelar skolföreställningar av Hud mot hud för köpings högstadieelever. Det är ganska jobbigt och inte alltid lika rolig publik eftersom att vissa idiotiska elever inte kan sitta still och bete sig som människor för en timme? Första föreställningen var näst intill helvetis för att vissa elever i publiken skrattade när jag blev "misshandlad". Hur fungerar deras hjärnceller? Hm, aja, kan inte dra alla skitungar över samma kamm för den senare föreställningen vi hade var ungarna som änglar! En riktig publik! Vilket är sjukt sällsynt när det spelas skolföreställningar.

Idag var det en vanlig dag i skolan med ganska långa håltimmar. Lite långtråkigt. Sista lektionen blev roligare i alla fall, första lekitonen som var på riktigt av musikalprofilen! Hade dansträning av balett, jazz, show och lite mer hippieinspirerad musikalkoreografi! Jätteroligt! Sen var det dags för sånglektion, vilket var ganska hård för att vara första sånglektionen nånsin på Carlforsska. Man fick sjunga solo och under en hel låt var man tvungen att titta rakt in i en annans ögon och sjunga solo. Hm, lite jobbigt kanske men även en kul utmaning.

Så, imorgon är det dags för skolföreställningar. Usch, det är 3 företsällningar på ca 6 timmar. Kan ni fatta vad jävla hårt? Bara en skådespelare förstår hur jävla mycket energi det är under en föreställning. Kvällen kommer att tillbringas på Grönan och kolla på den bästa av det bästa möjliga, Håkan Hellström. The man of my life.

Peace


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0