Kungshamn dag 2

Kungshamn, Smögen och kanske hela västkusten är helt underbart! Det är en sån mysig stämning så det känns jättetråkigt att behöva åka hem redan imorgon. Johanna bor i en liten lägenhet i en länga som är som ett 3 vånings-båthus. Utanför dörren finns en liten träbrygga och sen, vips, så kommer.... Havet, saltvatten, you name it. Har lärt mig att om jag skulle namea it så skulle det vara nordsjön, skagerack. Bra att veta. På andra sidan vattnet är smögen.

Om man följer bryggan som är utanför huset så är det en gåbana som man följer i 10 minuter så kommer man till båtbryggorna, restaurangerna och det andra som kallas city. Smögenbron är förövrigt nästan rakt över oss så det blir en hel del trippar till Smögen. Tar ju typ bara 10 minuter att komma dit. Sen får vi ju inte glömma taxibåten Zita heller som vi tar.

Gårdagen var det mest bara att sola och bada. Det är några fler som bor här som vi har lärt känna lite, ett roligt par som lärde oss var läppsyl heter på finska. Dock kommer jag inte ihåg vad det var. Det blev solen till ungefär klockan 6 då vi gick och piffade till oss lite och sedan vid 8 gick vi ut, tog båten till Smögen för att äta med mera. Idag är vädret lite sämre men enligt SMHI skulle det bli bättre sen, vi håller tummarna. Vi hörs sen!

Peace

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0